İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE - Ömer Gültekin-Yavuz Selim İlkokulu

Ömer Gültekin-Yavuz Selim İlkokulu

Adres
FATİH MAH. ŞEHREMİNİ SK. ÖMER GÜLTEKIN ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 6 İÇ KAPI NO: 1 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL
Vizyon
Çağdaş yaşamı destekleyen, kendini ve toplumu sürekli geliştiren, özgüveni gelişmiş, doğaya saygılı, çevre bilinci gelişmiş, liderlik özelliklerine sahip, “mutlu“ - “özgür“ ve “ hayata hazır “ bireyler yetiştirmek için en kaliteli eğitim ve öğretimi sunarak, - Eğitim Bölgemizde - eğitimde lider okul olmaktır
Misyon
Milli Eğitimin genel amaçları, Temel İlkeleri ve Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, demokrasiye inanan ve demokratik katılımı uygulayan, evrensel değerlere sahip, farklılıklarıyla övünen, geleceği şekillendirme sorumluluğu ile mükemmelliği hedefleyen, değişim – gelişim ve yeniliklere açık, teknolojiyi yakından takip eden ve kullanan, bilimsel düşünen ve proje geliştiren, kendini gerçekleştiren öğrenciler yetiştirmek için varız.
Başarılar
İstanbul Eğitimde İyi Örnekler 2012 - Örnek Proje / Aydın Üniversitesinde Sergi Katılımı
Öğretim Şekli :TAM GÜN
09.00 - 14.30
DOĞALGAZ - KALORİFER
Ulaşım
Okulumuz Büyükçekmece sahil kısmındadır. Büyükçekmece Subay Orduevi´nin hemen arkasındadır.Merkezden geçen tüm minibüsler okulumuzun 50 metre yanındaki durakta durmaktadır. Okulumuz E-5´e ve İETT durağına 100 metre uzaklıktadır.Ayrıca Beylikdüzü Gürpınar istikametinden gelen 1 ve 3 numaralı minibüsler okulumuzun önünden geçmektedir. Okulumuz önündeki duraktan ise 76C ve 142B nolu İETT hatları geçmektedir.
Servis bulunmaktadır.
İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE