İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE - Ömer Gültekin-Yavuz Selim İlkokulu

BİLSEM RESİM YETENEK ÖN DEĞERLENDİRME UYGULAMASI 20-24 MART 2023 TARİHLERİ ARASINDA OKULUMUZDA YAPILACAKTIR.

BİLSEM Müzik Yetenek Alanı Ön Değerlendirme Uygulama Esasları

1. Müzik yetenek alanı ön değerlendirme süreci 20-24 Mart 2023 tarihleri arasında "Müzikal Yatkınlık Testi" uygulanarak gerçekleştirilecektir.
2. Ön değerlendirme uygulamasına ilişkin teknik detaylar 06 Mart 2023 tarihinden itibaren MEBBİS BİLSEM İşlemleri Modülüne yüklenecektir.
3. Ön değerlendirme uygulaması öğrencilerin kayıtlı bulundukları okullarda, öğrencilerin sınıf öğretmenleri tarafından, 8.00-17.00 saatleri arasında ve http://meb.ai/bilsem alan adresi üzerinden sınıf öğretmenlerinin, okul rehber öğretmen/psikolojik danışmanlarının veya okul idarecilerinin "Kullanıcı Adı" ve "Şifre" alanlarını doldurarak sisteme giriş yapılacaktır. T.C. kimlik numaralı MEBBİS veya e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi şifreleriyle sisteme "Giriş" yaptıktan sonra sınav türü "Müzikal Yatkınlık Testi" uygulaması ve sınıf / şube seçimi yapılarak gerçekleştirilecektir.

Yayın: 17.03.2023 - Güncelleme: 17.03.2023 18:36 - Görüntülenme: 177